Acasă Cool Cele Mai Bune 13 Aplicații de Fitness

Cele Mai Bune 13 Aplicații de Fitness

Dacă cititul postărilor de pe canalele de socializare și vizionarea pofilelor utilizatorilor ar fi sporturi olimpice, cu siguranță toți am primi o medalie.

Deocamdată, poate că ne exersăm doar degetele, dar telefoanele ne pot ajuta să ducem o viață mai sănătoasă și mai fericită – trebuie doar să cunoaștem aplicațiile potrivite și să le descărcăm.

Înainte de a intra singuri în labirintul de aplicații, consultați lista noastră cu cele mai bune aplicații de sănătate și fitness. Am testat sute de aplicații înainte să facem o clasificare (până la 13), care merită parcursă.

O notă despre metodologia noastră

Am pus o serie de întrebări pentru a determina dacă fiecare aplicație testată trebuie să fie inclusă pe lista noastră.:

  1. Este foarte bine cotată?
  2. Oferă ceva unic?
  3. Este ușor de utilizat?
  4. Este de încredere?
  5. Consumă mult din bateria smartphone-ului?
  6. Are potențial de creștere și dezvoltare?

Aplicațiile care au strâns cele mai multe puncte, la toate criteriile, au ajuns pe lista finală. Nu sunt prezentate în funcție de punctaj.


• C25K

Dacă vreți să încercați să alergați, dar nu ați știut niciodată de unde să începeți, Couch to 5K ar trebui să fie următoarea aplicație pe care o descărcați. Programul gratuit timp de opt săptămâni oferă utilizatorilor trei antrenamente pe săptămână, antrenamente care vă pregătesc pentru primul maraton local.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


• Blogilates

Ne-am îndrăgostit imediat de Cassey Ho în timp ce vizionam videoclipurile cu Blogilates de pe YouTube. Această aplicație duce lucrurile la nivelul următor – veți avea acces la toate videoclipurile sale, plus un forum online și un calendar de antrenament lunar.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


• Sworkit

În Sworkit, trebuie doar să alegeți tipul de antrenament pe care îl căutați (forță, cardio, yoga sau întindere) și timpul antrenamentului (de la cinci minute la o oră), iar aplicația vă oferă exercițiile pe care trebuie să le parcurgeți în sesiunea de antrenament.

Dacă optați pentru versiunea premium (4,99 USD pe lună), aplicația vă permite să vă personalizați mai mult exercițiile, setând numărul de repetiții și chiar zone ale corpului pe care doriți să vă concentrați.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale care se găsește pe platformele iOS și Android.


• Strava Running and Cycling

Dacă sunteți un alergător sau un ciclist serios, aveți nevoie de un spațiu pentru a ține evidența celor mai recente ture de alergare și pedalări și nici o aplicație nu se apropie de funcțiile oferite de Strava.

Aplicația poate urmări distanța, viteza, cota, caloriile arse, frecvența cardiacă, puterea și cadența. Apoi sintetizează toate aceste date în grafice ușor de înțeles.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


• Daily Yoga

Nu o să vă mai plictisiți de yoga niciodată: peste 50 de cursuri video HD sunt la doar câteva click-uri distanță. Fiecare secvență are un focus specific, de la creșterea flexibilității, până la întărirea mușchilor. În plus, există o bibliotecă ce cuprinde videoclipuri detaliate, cu peste 500 de poziții de Yoga.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


• Nike Training Club

Aplicația Nike Training Club vă oferă toate lucrurile pe care le așteptați de la o aplicație de fitness de top: antrenamente concepute de antrenori și sportivi profesioniști, programe de fitness personalizabile, posibilitatea de a schimba rezultatele cu alți utilizatori pentru a putea compara progresul făcut și o interfață atrăgătoare.

La fel ca în modă, Nike face totul mai bine decât concurența.

Gratuit pe iOS și Android.


• Endomondo

Exercițiile cardio pot fi plictisitoare și repetitive.  Acesta este motivul pentru care Endomondo este atât de bun. Stabiliți-vă un obiectiv: alergare, plimbare sau deplasare cu bicicleta, iar antrenorul virtual al aplicației vă permite să știți dacă sunteți pe calea cea bună sau dacă este nevoie să vă grăbiți.

Este minunat să concurezi împotriva ta (și a obiectivelor tale), dar este și mai bine când poți folosi Endomondo pentru a-ți provoca sau a-ți înveseli prietenii.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


• Daily M | WOD

Alergatul, ridicarea greutăților și exercițiile bazate pe mișcări fluide devine mult mai distractive (și mai confortabile) atunci când corpul nu este prins cu benzi și corzi de cauciuc. Realizat de Dr. Kelly Starrett în 2005, Daily  M | WOD este un  program axat pe mobilitate.

Videoclipuri cu utilizarea de mingi lacrosse, role de spumă și benzi elastice de rezistență, vă vor ajuta să efectuați un program de întreținere de bază a corpului și să vă măriți gama de exerciții.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS.


• Aaptiv

O parte din atracția și calitatea clubburilor de fitness se datorează faptului că acestea combină instructori atenți, antrenamente intense și o coloană sonoră perfect sincronizată – iar Aaptiv vă permite un antrenament care include toți acești trei factori, chiar de pe telefon.

Pentru 9,99 dolari pe lună, veți avea acces la sute de „cursuri” cu diferite stiluri, lungimi și niveluri de dificultate, inclusiv alergare în aer liber, alergare pe bandă, yoga, ciclism și antrenament de forță. Este mult mai ieftin decât cursurile de fitness la sală, dar la fel de stimulant.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


• SweatWorking

Această aplicație, care în timp ce vorbim este pe locul 1 în topul aplicațiilor de coaching de fitness de pe iTunes, vă oferă acces la mii de înregistrări audio și video realizate de antrenori de top în fitness, inclusiv antrenamente de înaltă intensitate, rezistență, bară, yoga și meditație.

Aplicația tocmai a lansat Gym Channel, unde cluburile din întreaga lume pot alege să încarce antrenamente înregistrate din sălile lor de fitness pentru a le face disponibile pentru utilizatori.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS.


• Strong Workout Tracker Gym Log

Urmărirea progresului dvs. poate fi modalitatea perfectă de a vă încuraja să continuați. Cu o interfață intuitivă, Strong Workout Tracker Gym Log vă permite să urmăriți și să înregistrați toate detaliile antrenamentelor dvs. de forță, de la PR-uri la seturi și repetări cotidiene.

În aplicație, există, de asemenea, un cronometru și o secțiune de notițe, astfel încât să puteți scrie cum decurg antrenamentele, cât și un ghid cu instrucțiuni pentru tot felul de greutăți.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS.


• Sweat

Sweat vă oferă toate funcțiile pe care le așteptați de la o aplicație de fitness de top: monitorizarea antrenamentelor propuse de profesioniști, provocări în raport cu alți utilizatori, șabloane cu planuri de dietă și o interfață prietenoasă.

Persoana care reprezintă această aplicație, Kayla Itsines, este acum ajutată de patru antrenori de fitness, cu diverse oferte de antrenamente care pot înlocui sau suplimenta antrenamentele de la sala de fitness.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


• Pear

Antrenamentul de forță poate deveni monoton (genuflexiuni, din nou?), aici își face apariția Pear, aplicația care vă permite să alegeți dintr-o listă de antrenori personali care vă vor stabilii programul zilnic și vă vor dirija exercițiile.

Nu vă faceți griji, dacă nu vă simțiți bine cu un antrenor, puteți aborda unul dintre antrenamentele pe cont propriu. Bonus: Dacă aveți un tracker purtabil, aplicația vă va oferi feedback despre frecvența cardiacă estimată și VO2max.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android