Acasă Cool Cele mai bune 12 aplicații de meditație și sănătate mintală

Cele mai bune 12 aplicații de meditație și sănătate mintală

O notă despre metodologia noastră

Am pus o serie de întrebări pentru a determina dacă fiecare aplicație testată trebuie să fie inclusă pe lista noastră.:

  1. Este foarte bine cotată?
  2. Oferă ceva unic?
  3. Este ușor de utilizat?
  4. Este de încredere?
  5. Consumă mult din bateria smartphone-ului?
  6. Are potențial de creștere și dezvoltare?

Aplicațiile care au strâns cele mai multe puncte, la toate criteriile, au ajuns pe lista finală. Nu sunt prezentate în funcție de punctaj.


Meditation Studio: Find Calm

Există atât de multe tipuri diferite de meditație ghidată. În loc să încercați o practică generală care se concentrează pe relaxare, această aplicație oferă un tip de meditație adaptat nevoilor dvs., indiferent dacă este vorba despre anxietate, stres, fericire sau recunoștință.

Și, cel mai mare avantaj, aplicația percepe o singură dată o taxă unică pentru acces la mai mult de 160 de programe de meditație.

2,99 USD cu achiziții opționale pe platforma iOS.


Insight Timer

Este considerată aplicația de meditație gratuită  nr. 1 de milioane de utilizatori și este una dintre preferatele noastre.

Are foarte mult conținut: mii de programe de meditație ghidată și sfaturi de la cei mai buni experți în meditație și deschidere a minții din lume, neurologi, psihologi și profesori.

Peste 10 noi programe de meditație ghidată gratuite sunt adăugate în fiecare zi. Puteți să alegeți pur și simplu să utilizați cronometrul, cu sau fără piese de muzică sau zgomot ambiental. Puteți, de asemenea, să vă alăturați grupurilor de meditație și să vedeți ce meditații practică în prezent alți oameni în zona dvs.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


H*nest Meditation

Aceasta este o aplicație de meditație puțin mai ciudată; vrea ce este mai bun pentru dvs., dar vă prevenim că o va spune în mod foarte direct. Ciudat și calm, într-adevăr, o combinație bună.

Dacă ar fi să ne dăm cu părerea despre această aplicație, atunci putem spune că H*nest Meditation aduce starea de calm pentru omul de rând și suntem cât se poate de recunoscători pentru asta. Doar asigurați-vă că purtați căștile.

1,99 USD pe platforma iOS.


Talkspace

Am putea pune un pariu că nu găsiți un terapeut pentru doar 25 de dolari pe săptămână. Ei bine, Talkspace face acest lucru posibil. La acest tarif, puteți schimba mesaje cu un terapeut profesionist ori de câte ori aveți nevoie.

De asemenea, oferă servicii și pentru cupluri. Oh, și partea cea mai bună? Puteți folosi aplicația de pe canapeaua dvs.

Gratuit pe platformele iOS și Android.


Happify

Această aplicație este ca un abonament la sală, însă pentru sănătatea dvs. emoțională, nu fizică. Pentru prima dată când deschideți Happify, vi se solicitată să selectați o cale care să răspundă cel mai bine nevoilor dvs., de exemplu: vreau mai mult timp pentru mine sau cum să-mi controlez mai bine stresul.

Fiecare metodă propusă a fost realizată de un expert folosind cele mai recente cercetări științifice și conține activități zilnice rapide, inclusiv jocuri, meditații și evaluări.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


7 Cups

Uneori, vreți doar să vorbiți cu cineva, iar 7 Cups vă oferă o alternativă la a-i trezi pe prietenii dvs. la ora 3:00 pentru a le dezvălui că șeful dvs. este enervant sau alte lucruri nesemnificative.

Aplicația oferă răspunsuri rapide, gratuite, de la ascultători instruiți. Acum, vă puteți vărsa amarul oricând și oriunde aveți nevoie fără a vă simți judecat.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


Wysa

Ați dori să puteți vorbi cu un pinguin din desene animate când vă simțiți neliniștit și anxios? Ei bine, Wysa îndeplinește această dorință. Dezvoltat de terapeuți, psihologi și specialiști în AI, acest mic robot drăguț vă va asculta gândurile și necazurile la orice oră din zi sau noapte.

Aplicația oferă sugestii de meditație și simple sfaturi de viață. În plus, fermecătorul pinguin vă va face să uitați că vorbiți cu un robot terapeut.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


Happy Not Perfect

Pe lângă meditații ghidate, suport vizual și jocuri pentru reducerea stresului, această aplicație vă oferă o rutină zilnică de cinci minute pentru a reduce stresul și a vă crește nivelul de fericire.

Create de oameni de știință, terapeuți cognitivi comportamentali și specialiști în respirație, aceste exerciții rapide vă ajută să vă reduceți anxietatea și să vă reîmprospătați mintea.

Cea mai bună caracteristică: un spațiu creat pentru a vă scrie gândurile apăsătoare și a trece apoi peste ele! Nu vă faceți griji, telefonul dvs. nu va scoate fum, dar urmărind pe ecran cum aceste gânduri ard în flăcările digitale, veți avea o ciudată senzație de satisfacție.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


Grateful: A Gratitude Journal

Dacă ați avut un jurnal de recunoștință atunci când Oprah l-a lansat acum 20 de ani și l-ați lăsat să adune praf pe raftul dvs., această aplicație vă poate oferi ceva care să vă mulțumească.

Notificările vă reamintesc să fiți recunoscători – este mai puțin enervant decât pare – și veți primi și o pagină goală pentru a vă scrie toate gândurile fericite. Iar dacă ați avut o zi mai grea, aplicația vă oferă instrucțiuni pentru a putea în continuare să vă simțiți recunoscători, în mod ușor și distractiv.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS.


Sanvello

Când doriți să faceți o plimbare într-o pădure și să auziți picături liniștitoare de ploaie, dar sunteți blocați în birou, ascultând colegul care ronțăie o pungă întreagă de Cheetos, Sanvello (fosta aplicație Pacifica) ar putea să vă aducă o ușoră alinare.

Cu playlist-uri de pe Spotify care vă vor îmbunătăți starea de spirit și având la dispoziție o varietate de peisaje sonore calmante și meditații pentru anxietate și depresie, sigur vă veți simți mai bine în doar câteva minute. În plus, puteți monitoriza starea dvs. de spirit, vă puteți stabili obiective și redirecționa tipare negative de gândire.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


Awaken

Este greu să vă goliți mintea și să obțineți pace interioară atunci când știrile relatează doar povești de groază în fiecare zi.  Aplicația Awaken vă permite să vă angajați în mișcări politice și sociale, fără să fiți copleșiți de problemele lumii.

Această aplicație își propune să vă dea lecții despre iubire, dreptate și vindecare, iar creatorii ei sunt de asemenea oameni hotărâți să facă schimbări, dirijând toate profiturile obținute din aplicație către activism și campanii umanitare. Mai mult decât o formă de meditație, această aplicație implică o îngrijire de sine care nu este egoistă.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS.


Calm

Nu înseamnă doar exerciții de respirație și imagini cu munți superbi, această aplicație conține cursuri, programe de meditație ghidată și muzică ce vă ajută să aduceți un profund sentiment de calm în viața voastră.

Adevărata caracteristică ce evidențiază aplicația este marea sa varietate de povești de adormit care vă vor face să uitați ușor de dvs. Lăsați-l pe Stephen Fry, Bob Ross și Bronn din Game of Thrones să vă povestească până adormiți, după ce să vă treziți puteți să participați la un curs de creativitate cu Elizabeth Gilbert.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.