Acasă Cool 9 Cele Mai Bune Aplicații Alimentare și Nutriționale

9 Cele Mai Bune Aplicații Alimentare și Nutriționale

O notă despre metodologia noastră

Am pus o serie de întrebări pentru a determina dacă fiecare aplicație testată trebuie să fie inclusă pe lista noastră.:

  1. Este foarte bine cotată?
  2. Oferă ceva unic?
  3. Este ușor de utilizat?
  4. Este de încredere?
  5. Consumă mult din bateria smartphone-ului?
  6. Are potențial de creștere și dezvoltare?

Aplicațiile care au strâns cele mai multe puncte, la toate criteriile, au ajuns pe lista finală. Nu sunt prezentate în funcție de punctaj.


Foodility

Dacă sunteți în căutarea unui mod eficient de a vă monitoriza dieta și exercițiile fizice, dar vreți să o faceți în mod cât mai discret, această aplicație este pentru dvs.

Ușor de utilizat și cu un design elegant, această aplicație nutrițională care conține și un jurnal fitness este foarte minimalistă, atât din punct de vedere al formei, cât și al funcționalității. Înregistrați-vă mesele, activitățile fizice, aportul de apă și greutatea, memorând date personalizate și note virtuale.

Notificările de tip push vă mențin pe calea cea bună, având mai multe opțiuni de vizualizare care vă oferă perspective diferite, iar noile actualizări vă permit să exportați jurnalul lunar în PDF, astfel încât monitorizarea progresului dvs. este floare la ureche. Curat și simplu.

Gratuit pe platforma iOS.


MyFitnessPal

Există un motiv pentru care MyFitnessPal continuă să domine peisajul aplicațiilor de sănătate și fitness și după 13 ani de vechime pe piață.

Baza de date a aplicației conține mai mult de șase milioane de alimente, astfel încât puteți să monitorizați aproape tot ceea ce consumați, de la cafele Starbucks și batoane de energie la lasagna veggie făcută acasă, mulțumită unui excelent calculator de rețete.

De asemenea, puteți stabili obiective legate de exerciții și dietă, precum și să accesați vasta comunitate online myfitnesspal.com pentru sprijin, sfaturi și motivații.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


Lifesum

A alege să trăiți mai sănătos nu însemnă să vă dați peste cap toată viața. Faceți lucrurile pas cu pas, această aplicație robustă conține programe bazate pe obiective care produc schimbări mici și durabile în ceea ce privește alimentația defectuoasă.

Alegeți un obiectiv cum ar fi să slăbiți, să vă dezvoltați mușchii sau să mâncați mai sănătos. Apoi, înregistrați-vă exercițiile, cum vă hidratați și obiceiurile alimentare sau folosiți scanerul cu coduri de bare care se află în aplicație.

Veți primi citate și răspunsuri pentru a vă îmbunătăți dieta, aplicația având mai mult de 1.000 de rețete sănătoase și elemente grafice atrăgătoare pentru a vă menține în formă.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


Rise

Aveți nevoie de un impuls suplimentar pentru a vă menține în formă? Această aplicație extrem de interactivă este exact ceea ce recomandă medicul, la propriu.

Înscrieți-vă cu un abonament care să răspundă nevoilor dvs. (costurile variază) și astfel puteți să vă conectați cu propriul dvs. nutriționist care vă ajută să vă dezvoltați și să respectați un regim personalizat de sănătate.

Trimite fotografii cu mesele dvs, și înregistrați-vă activitatea pentru a primi constant răspunsuri, sfaturi, mici modificări și recompense de la un adevărat profesionist medical.

Nu este gratuit, dar cu abonamente care încep de la 60 de dolari pe lună, este cu siguranță mai ieftin și convenabil – decât să te înscrii la un curs de nutriție și sănătate.

Descărcare gratuită cu achiziții opționale pe platforma iOS.


Fooducate

Această aplicație plină de culoare și încredere vă îmbunătățește serios regimul alimentar. Scanați codurile de bare sau căutați manual orice element pentru a avea acces instantaneu la informații nutriționale simple, cu descrieri personalizate care detaliază valoarea fiecărui articol, plus sugestii pentru alternative mai sănătoase.

În afară de alimentele consumate, aplicația vă monitorizează programul de somn, exercițiile fizice, caloriile consumate și aportul lor, nivelul stării de spirit și nivelul de foame, apoi analizează toate datele și vă oferă sugestii despre cum să vă îndepliniți mai bine obiectivele.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


Nourishly

Acest sistem elegant și intuitiv vă face legătura direct cu echipa dumneavoastră medicală, astfel încât să vă puteți menține deasupra nivelului propus și să vă controlați obiceiurile nutriționale, starea de spirit și sănătatea mintală, activitatea zilnică, mesele și dieta.

Această aplicație este utilă în special dacă aveți de-a face cu probleme de sănătate alimentare, cum ar fi diabet, afecțiuni cardiovasculare și probleme gastrice. Abordarea este diferită – aplicația nu ține cont de calorii, ci se concentrează mai mult pe bunăstarea emoțională și fizică.

Cea mai interesantă parte este că primiți asistență sigură de la dieteticianul, nutriționistul, psihologul, medicul, antrenorul personal sau de la oricine altcineva din aplicația dvs (în colțul acesteia).

Gratuit pe platformele iOS și Android.


• Oh She Glows

Indiferent dacă sunteți vegan pe viață sau pur și simplu încercați să aveți o zi fără carne pentru a vedea cum este, această aplicație deosebită este făcută după cartea de bucate a autoarei Angela Liddon.

Aplicația are mai mult de 140 de rețete pe bază de plante (120 dintre acestea, de asemenea, fără gluten), fiecare însoțită de fotografii excepționale, sfaturi de gătit și informații nutriționale complete.

În plus, vă oferă posibilitatea de a filtra prin rețete după restricții alimentare și alergii. Pachetele de sezon gratuite și actualizările constante vă țin la curent cu noutățile și puteți chiar descărca rețete pentru a le folosi offline. De asemenea, este o aplicație foarte atrăgătoare!

1,99 USD cu achiziții opționale pe platforma iOS și 2,49 USD cu achiziții opționale pe platforma Android.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


• Yummly Recipes + Shopping List

Aceasta este o aplicație inteligentă. Alegeți restricțiile, alergiile și preferințele dvs. dietetice,  iar la o simplă atingere de ecran vă vor apărea o mulțime de rețete atractive și, în plus, veți primi o serie de recomandări adaptate gusturilor și nevoilor dvs. specifice.

De asemenea, aplicația învață din mers, așa că, de fiecare dată când căutați idei de mâncăruri sănătoase în imensa baza de date, aplicația are o mai bună idee despre ceea ce doriți să gătiți în continuare.

O altă facilitate este că puteți adăuga ingrediente într-o listă de cumpărături și printr-un clic pe puteți comanda tot ce aveți nevoie, iar mâncarea se va livra chiar la ușa dvs. prin Instacart.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android


Watterlogged

Când vine vorba de menținerea unui stil de viață sănătos, hidratarea este una dintre cele mai importante aspecte. Această aplicație vine în întâmpinarea dvs. monitorizându-vă nivelul de hidratare.

Faceți fotografii cu recipientele dvs. preferate de băut apă – sticle, căni, cești, sticle de șampanie, orice – faceți o bifă când terminați de băut un pahar și aplicația păstrează automat datele cu nivelul dvs. de hidratare pe parcursul zilei.

Graficele cu  progresul dvs., integrarea tehnologică și notificările push vă vor arăta cât de aproape sunteți de îndeplinirea obiectivului dvs. zilnic.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.