Acasă Cool 3 Aplicații Pentru Somn Excelente + 5 Aplicatii Super Tari pt Sanatate

3 Aplicații Pentru Somn Excelente + 5 Aplicatii Super Tari pt Sanatate

O notă despre metodologia noastră

Am pus o serie de întrebări pentru a determina dacă fiecare aplicație testată trebuie să fie inclusă pe lista noastră.:

  1. Este foarte bine cotată?
  2. Oferă ceva unic?
  3. Este ușor de utilizat?
  4. Este de încredere?
  5. Consumă mult din bateria smartphone-ului?
  6. Are potențial de creștere și dezvoltare?

Aplicațiile care au strâns cele mai multe puncte, la toate criteriile, au ajuns pe lista finală. Nu sunt prezentate în funcție de punctaj.


Sleep Cycle

Te afli printre cei care se simt amețiți dimineața? Această aplicație vă monitorizează ciclul de somn, așa cum sugerează și numele acesteia. E posibil să vă trezească cu 30 de minute înainte de alarmă atunci când vă aflați în starea de somn superficial.

Sigur, se poate să vă treziți înainte de alarmă și sigur vă veți simți înviorat și gata să începeți ziua.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale pe platforma iOS și începând de la 0,99 USD pe platforma Android.


Power Nap App

Există două lucruri care ne plac la această aplicație. Este vorba despre pisici și pui de somn.

Aplicația Power Nap combină aceste două lucruri naturale, având și un cronometru (care merge setat până la 30 de minute), sunete plăcute care să vă ajute să dormiți și o alarmă care vă trezește cu ușurință, astfel încât să puteți înfrunta restul zilei.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale pe platforma iOS.


SleepScore

Este ca și cum ai avea un liliac în pat! Bine, s-ar putea ca acest lucru să nu fie un punct forte pentru  vânzare acestei aplicații, dar această aplicație folosește tehnologii de sonar pentru a vă monitoriza somnul.

Pe lângă faptul că înregistrează calitatea somnului, aplicația oferă o alarmă care te trezește în timpul celui mai ușor ciclu de somn (într-o perioadă de 30 de minute din momentul în care trebuie să te trezești). Nu numai că vei ști exact cum dormi, dar vei primi și recomandări zilnice pentru a-ți îmbunătăți somnul.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


5 Aplicatii Super Tari De Care Nu Stiai:

 

HealthTap

Data viitoare când vă îngrijorează o problemă medicală (de exemplu, o erupție cutanată mai agresivă), nu-l mai întrebați pe dr. Google, apelați la HealthTap.

Aplicația trimite întrebarea dvs. în rețeaua sa de medici și unul vă va răspunde în câteva ore. HealthTap vine și cu o bibliotecă de informații despre afecțiunile comune, astfel încât să aveți ajutor în depistarea simptomelor și alegerea celui mai bun remediu.

Dacă sunteți în căutare de și mai multă îngrijire, puteți alege calitatea de membru premium pentru 99 USD pe lună, ceea ce vă oferă acces la o colecție nelimitată de videoclipuri și să schimbați mesaje cu medicii.

Gratuit pe platformele iOS și Android.


Leafly

Această aplicație elegantă este o Wikipedia a plantelor, oferind informații exhaustive despre mii de tulpini de marijuana, de la Girl Scout Cookies (da, asta este o tulpină adevărată) până la Purple Urkle.

De asemenea, oferă direcții către cel mai apropiat magazin (în statele în care cânepa este legală), actualizări periodice și știri despre canabis.

Gratuit pe platformele iOS și Android.

P.S: Din pacate, valabil doar pentru US / Canada (deocamdata) :)!


Flo

Aflați când vă vine ciclul menstrual într-un timp mai scurt decât cel în care trimiți un mesaj unei prietene. Notați în Flo când ați avut ultimul ciclu, iar aplicația vă va monitoriza menstruația, vă va spune când aveți ovulația și vă va anunța când trebuie să înceapă acele zile delicate.

Puteți, de asemenea, să vă înregistrați stările de spirit, activitatea, consumul de cofeină și alcool și viața sexuală pentru a vedea cum toate acestea vă afectează ciclul (sau cum le afectează ciclul).

Indiferent dacă doriți să vă monitorizați fertilitatea sau doriți doar să aveți tampoane și calmante pregătite, această aplicație clarifică misterul menstruației.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.


AmWell

Indiferent dacă aveți asigurare medicală sau nu, o programare pe ultima sută de metri la medic

este o bătaie de cap uriașă. În loc să vă îndreptați către urgențe sau să irosiți bani  pentru o călătorie inutilă la spital, AmWell vă conectează cu un medic certificat.

Prin Skype sau Google Hangouts, profesionistul vă poate oferi un simplu diagnostic sau vă poate spune să mergeți la un spital, dacă este nevoie. Puteți chiar să vorbiți cu un terapeut fără să plecați de acasă. Aplicația este gratuită, dar programările încep de la 65 USD (sau mai puțin, în funcție de asigurare).

Gratuit pentru descărcare pe platformele iOS și Android.


Habitica

Transformă noile obiceiuri într-un joc RPG de modă veche. Cu Habitica, obțineți un avatar grozav pe 8 biți care vă va ajuta în marea aventură de a începe să puneți în prctică obiceiuri sănătoase.

Enumerați obiceiurile pe care doriți să le începeți (sau să le opriți), iar aplicația vă va oferi monede de aur și puncte de sănătate pentru fiecare pas luat în direcția corectă. Dacă nu vă păstați obiceiul, punctele de sănătate scad. A  adopta noi obiceiuri este greu, dar a privi cum se întâmplă acest lucru într-un RPG low-fi este destul de distractiv.

Este o aplicație gratuită, cu achiziții opționale, care se găsește pe platformele iOS și Android.