Genium - Cele Mai Bune Site-uri pentru Romania   
   » Despre Genium


Genium

 Informatii despre Genium.ro

  Ce este Genium?


Genium.ro este un Portal de Start pe Internet realizat de Positive Media, care va ofera posibilitatea accesarii intr-un mod simplu si rapid a celor mai bune site-uri pentru Romania. Genium.ro ofera posibilitatea de a cauta informatii si site-uri si de a naviga catre site-uri selectate in functie de calitatea continutului.

Genium.ro va ofera legaturi rapide catre cele mai importante servicii de stiri, publicatii online din diferite domenii, servicii de rezervari pentru calatorii, servicii de comunicare pe web, site-uri catalogate din cel mai bun top romanesc, Trafic.ro si din cel mai atractiv director romanesc, Webindex.ro.

Alaturi de aceste legaturi Genium.ro va pune la dispozitie capacitatea de cautare a Google, cel mai puternic motor de cautare de pe Internet. Prin Genium.ro puteti folosi Google pentru diferite tipuri de cautare de la site-uri romanesti pana la blog-uri, discutii, referate sau carti in limba romana.
Genium.ro aduce in plus fata de cautarea directa prin Google sau prin intermediul altor site-uri, folosirea filtrelor pentru rezultate ofensive si nerecomandate minorilor, functionale si pentru limba romana.

Pe langa cautarea cu Google, Genium.ro va ofera si posibilitatea cautari in diferite dictionare pentru traduceri, explicative si enciclopedice, atat pentru limba engleza, cat si pentru limba romana.

Sectiunea "Astazi" va pune la dispozitie legaturi catre site-urile ce va ofera in modul cel mai concis posibil informatii la zi despre vreme, curs valutar, cotatii bursiere, programe tv, programul cinematografelor si diferite tipuri de calendare.


 

  Despre Positive Media

 

Positive Media este o companie care are ca misiune sa ofere servicii de comunicare de calitate, care sa influenteze Ón mod pozitiv societatea. Prin Proiectul Genium, Positive Media ofera servicii Internet pentru familie si tineri in conditiile unui continut de calitate, protejat de site-urile ofensive si nerecomandate minorilor.

Positive Media pune la dispozitie prin intermediul a doua portaluri, solutii de cautare si navigare pe Internet in siguranta pentru tineri, familie si institutii educationale, cu un grad ridicat de filtrare a site-urilor ce au continut neadecvat familiei, copiilor si adolescentilor.

Positive Media monitorizeaza in mod constant aplicatiile si evolutia segmentului de activitate ce are ca scop filtarea continutului ofensiv de pe web si trimite semnale, analize si rapoarte site-urilor care dezvolta astfel de servicii.

Positive Media dezvolta solutii de ultima ora pentru filtrarea continutului ofensiv de pe web, o aplicatie de acest gen fiind portalul Genium.ro care foloseste capacitatile de filtrare ale Google aflate inca in stadiul de laborator, neaplicate pe Google.ro, combinate cu tehnici suplimentare pentru filtrarea cuvintelor ofensive ignorate de Google.


  Copyright

 

Continutul si designul acestui website este protejat Copyright 2007, Genium.ro avand toate drepturile rezervate. Orice utilizare a continutului aflat sub Copyright ori a marcii inregistrate Genium fara acordul expres si scris al Positive Media este strict interzis. Imaginile folosite in site sunt furnizate de FreeWebTemplatesNow.com.
Toate marcile si logo-urile care apar in acest site, cu exceptia Genium®, apartin furnizorilor respectivelor servicii online.


  Conditii de Utilizare

 

Utilizand website-ul www.genium.ro sunteti implicit de acord cu urmatoarele Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii de Utilizare aveti dreptul de a renuntata imediat sau oricand la utilizarea acestui website.

Genium.ro furnizeaza direct si prin terte parti legaturi (link-uri) catre alte website-uri asupra carora nu are nici un control. Genium.ro nu este responsabil pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri. Genium.ro nu poate garanta ca sunt excluse toate materialele ofensive sau nerecomandate minorilor din legaturile (link-urile) si rezultatele cautarilor realizare prin Genium.ro.

Genium.ro respecta dreptul la protejarea informatiilor personale ale utilizatorilor serviciilor sale. Adresele de email si alte date personale incluse in corespondenta cu sau prin Genium.ro nu vor fi comunicate nici unei alte parti pentru folosirea in alte scopuri.  Contact

 

Daca aveti o opinie personala, sugestii sau comentarii ne puteti contacta imediat si direct prin acest formular.

In mod special va rugam ca, in cazul identificarii unor site-uri catre care Genium.ro face legatura in mod direct si care au continut ofensiv, sa ne semnalati de urgenta aceste site-uri pentru a le elimina in cel mai scurt timp.

 
Abonează-te la Newsletter   Despre Genium   Contact   Conditii de utilizare


Copyright © 2007 Genium.ro Toate drepturile rezervate.
Genium Pagina de Start cu motor de cautare Google Romania avansat