Genium - Cele Mai Bune Site-uri pentru Romania   
   » Conditii de utilizare


Genium

 Conditiile de utilizare ale acestui site


Utilizand website-ul www.genium.ro sunteti implicit de acord cu urmatoarele Conditii de Utilizare.
Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii de Utilizare aveti dreptul de a renuntata imediat sau oricand la utilizarea acestui website. Utilizarea sau continuarea utilizarii website-ului Genium.ro in cazul in care nu sunteti de acord cu una din Conditiile de Utilizare stipulate mai jos se va face numai prin propria dumneavoastra vointa si pe propria dumneavoastra raspundere, intelegand ca Genium.ro este absolvita de orice raspundere fata de orice urmare ce decurge din utilizarea serviciilor acestui website.Genium.ro isi rezeva dreptul de a modifica si revizui oricand aceste Conditii de utilizare fara nici o notificare prealabila, utilizarea in continuare de catre dumeavoastra a acestui site implicand acceptarea modificarilor ce vor surveni.

DESCRIEREA SITE-ULUI

Genium.ro este un portal de start pe internet care va ofera posibilitatea accesarii intr-un mod simplu, util si rapid a celor mai bune site-uri pentru Romania. Genium.ro ofera posibilitatea de a cauta si a naviga catre aceste site-uri prin meniurile si legaturile disponibile in paginile sale.

NAVIGAREA PE INTERNET PRIN GENIUM.RO

Genium.ro furnizeaza direct si prin terte parti legaturi (link-uri) catre alte website-uri asupra carora nu are nici un control. Intelegand acesta sunteti de acord ca website-ul Genium.ro nu este responsabil pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri. Genium.ro nu garanteaza ca sunt excluse toate materialele ofensive sau nerecomandate minorilor din legaturile (link-urile) si rezultatele cautarilor realizare prin Genium.ro. Sunteti de acord ca website-ul Genium.ro nu este responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri.

PUBLICITATEA

Genium.ro deruleaza campanii publicitare pentru alte website-uri si servicii atat prin legaturi (link-uri) si bannere afisate pe site cat si prin mailuri trimise catre utilizatorii serviciulu. Sunteti de acord ca Genium.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din accesul, contactarea, cumpararea sau folosirea serviciilor sau produselor prezentate in cadrul campaniilor publicitare de pe site sau mailuri.


POLITICA DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

Genium.ro respecta dreptul la protejarea informatiilor personale ale utilizatorilor serviciilor sale. Genium.ro tine o evidenta a corespondentei in care sunt incluse si mail-urile folosite in corespondenta de pe site prin sectiunile Contact, Newsletter si Recomanda. Aceste adrese de email si alte date personale incluse in corespondenta nu vor fi comunicate nici unei alte parti pentru folosirea in alte scopuri, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea. Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul utilizatorilor pentru anumite subiecte/domenii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Continutul acestui website este protejat Copyright 2005, Genium.ro avand toate drepturile rezervate. Orice utilizare a continutului aflat sub Copyright ori a marcii inregistrate Genium fara acordul expres si scris al Positive Media Ro este strict interzis. Sunteti de acord ca orice continut din cadrul website-ului Genium.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Toate marcile si logo-urile care apar in acest site, cu exceptia Genium®, apartin furnizorilor respectivelor servicii online. Sunteti de acord sa nu modificati, publicati sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile, grafica si codurile sursa folosite in cadrul portalului, doar daca aveti acordul expres si scris al Positive Media RO.

INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie prin intermediul portalului Genium.ro.

MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Genium.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe in totalitate sau numai in parte, in orice moment, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Genium.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Sunteti de acord ca utilizarea serviciilor Genium.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Genium.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel si nu ofera nici o garantie ca:

  • serviciile oferite de website si calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface cerintele.
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
  • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere orice alta garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

LIMITARI ALE RASPUNDERII

Sunteti de acord ca Genium.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube sau pierderi directe, indirecte sau accidentale, chiar daca Genium.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi, rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor website-ului Genium.ro

DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa despagubiti Positive Media Ro si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita continutului mesajelor personale sau datorita folosirii serviciilor Genium.ro, nerespectarii Conditiilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

INFORMATII GENERALE

Conditiile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si Genium.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului Genium.ro. Conditiile de Utilizare si relatiile dintre utilizatori si Genium.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Daca orice prevedere a Conditiilor de Utilizare e gasita de un tribunal ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul trebuie sa ia in considerare acordul implicit dat de utilizator asupra tuturor Conditiilor de Utilizare stipulate mai sus in momentul utilizarii acestui website si a dreptului sau de a renunta imediat sau oricand la serviciile acestui site in cazul in care nu este de acord cu aceste Conditii de Utilizare. Faptul ca utilizatorul nu a luat cunostinta de Conditiile de Utilizare in mod intentionat, din dezinteres sau din necunostinta existentei acestor Conditii de Utilizare cade in raspunderea acestuia, Genium.ro postand in pagina principala si in paginile secundare importante o legatura directa (link), explicita si cu corp de litera vizibil catre aceste Conditii de Utilizare, conform uzantelor de pe WorldWideWeb.
Abonează-te la Newsletter   Despre Genium   Contact   Conditii de utilizare


Copyright © 2007 Genium.ro Toate drepturile rezervate.
Genium Pagina de Start cu motor de cautare Google Romania avansat